Pjevačica Jessica Simpson ovih dana treba roditi treće dijete, curicu koju će nazvati Birdie ('Ptičica'), ali trudnoća joj je otpočetka sve samo ne lagana, što pokazuje i brojnim neuljepšanim fotografijama natečenih stopala i sličnih trudničkih 'radosti' na društvenim mrežama.

Najnovijom objavom na Instagramu dala je novo značenje pojmu trudnički trbuh, i pomalo nas šokirala neskrivanjem svoje ljudskosti i običnosti. Naime, hrabro je pozirala u bikiniju i dramatičnim sunčanim naočalama, stavljajući u prvi plan svoj veliki trbuh.

Našalila se kako je ona u 'Jess-taciji', referirajući se na riječ gestaciija, koja označava fazu razvijanja embrija, odnosno trudnoću. 

Ova 38-godišnja pjevačica, glumica i modna dizajnerica, koja je svjetsku slavu stekla filmom 'Dukes of Hazzard', zacijelo jedva čeka primiti kći u naručje, nakon što je u devet mjeseci morala nekoliko puta biti primljena u bolnicu zbog komplikacija, s time da je samo u zadnja dva mjeseca išla četiri puta u bolnicu, najviše zbog teških problema s bronhitisom koji joj je uzrokovao jake bolove. 

'Kašljanje s Birdie je bilo ludo i bolno putovanje', napisala je u jednoj objavi i dodala: 'Šaljem ljubav i molitve svim majkama koje su prošle i prolaze ovo. JAO.'

Usprkos tegobama, Jessica je uspjela ostati pozitivnog duha. 'Na putu sam da moje tegobe nestanu i brojim dane da ugledam njen slatki osmijeh', podijelila je pjevačica u jednoj objavi.

Podsjećamo, zbog dvadesetak kilograma viška koje je glumica nabacila u trudnoći, nedavno se obožavateljima požalila kako je pod njezinom težinom puknula zahodska daska. Inače, prije samo godinu dana Jessica je otkrila kako ne planira tako skoro treću trudnoću, pa je vijest o dolasku prinove na svijet zatekla cijelu obitelj. Izvor blizak obitelji otkrio je za magazin People kako su ona i suprug Eric Johnson bili savršeno sretni kao roditelji dvoje djece - šestogodišnje kćeri Maxwell i petogodišnjeg sina Acea. Jessica je zbog majčinstva napustila karijeru, a i u javnosti se pojavljuje sve rjeđe.