Dugo očekivano vjenčanje još se nije dogodilo, ali glumac Filip Juričić i njegova odabranica Nika Dogan i dalje uživaju u ljubavnoj idili. Iako je atraktivna medicinska sestra još u veljači, kada je Story ekskluzivno donio vijest o trudnoći, trbuh skrivala širokom majicom, sada svoj trudnički trbuščić ponosno pokazuje.

Tako je za izlazak sa svojim zaručnikom na jednu predstavu odjenula jednostavnu bijelu haljinu s tankim naramenicama koja je naglasila njezinu preplanulu put. Na noge je obula trendi sandale s remenčićima i raznobojnim resicama, a čitavu je kombinaciju zaokružila crvenom pismo torbicom.

Nika se pripremila i za promjenu vremena, pa je za slučaj ljetnog pljuska uzela još i crnu jaknu koju je nosila prebačenu preko ruke. Njezina šminka je pratila odjevnu kombinaciju pa je također bila lagana i prozračna, a bujnu kosu ova je lijepa trudnica ostavila raspuštenom. Filip se, kako i priliči, modno uskladio sa svojom odabranicom pa je odjenuo bijelu košulju i klasične plave traperice koje nikada ne izlaze iz mode. 

Otkako je u njegov život ušla ova tamnokosa ljepotica, Filip ne skida osmijeh s lica i od nje se gotovo i ne odvaja. Iako je i dosad imao ozbiljnije veze, ovo je prvi put da se ne skriva od fotoobjektiva i ponosno pozira uz svoju odabranicu. A sudeći po izjavama, doduše rijetkim koje je davao, čini se da će ljubavna idila ovaj put doista potrajati. Naime, prije samo nekoliko mjeseci uspješni Zagrepčanin izjavio je kako je u Niki pronašao srodnu dušu te da je prvi put odlučio uploviti u bračnu luku.