Story radio
Početna Celebrity 2722 prikaza 05. lipnja 2019.

Trump o Meghan: 'Bila je zločesta prema meni'

Profimedia.

Progovorio je u ekskluzivnom intervjuu

Trodnevni posjet američkog predsjednika Donalda Trumpa Ujedinjenom Kraljevstvu započeo je u ponedjeljak, a već se prvog dana dogodilo nekoliko gafova. Britanski mediji tako ne prestaju pisati o svakom detalju posjete 72-godišnjaka, a osvrnuli su se i na 34-godišnjeg princa Harryja koji je zamjerio Donaldu što je u jednom intervjuu njegovu suprugu, 37-godišnju Meghan Markle, nazvao 'odvratnom'. Naime, još 2016. godine vojvotkinja od Sussexa je izjavila da se planira preseliti u Kanadu ako Trump pobijedi na izborima. Tako je Donald u sklopu službenog posjeta dao i ekskluzivan intervju britanskom voditelju Piersu Morganu za emisiju 'Good Morning Britain', u kojem se osvrnuo na događaj. 

 | Author: Screenshot Screenshot.

'Ona je bila zločesta prema meni i to je ok za nju, da ona bude zločesta. Ali nije ok za mene da budem zločest prema njoj i nisam bio. Znate što? Ona radi dobar posao i nadam se da uživa u svom životu... Mislim da je veoma simpatična', izjavio je i osvrnuo se na glasine da ga je Harry izbjegavao tijekom banketa. 'Ne, ne, ne, baš suprotno. Zapravo je proveo puno vremena u razgovoru s Ivankom i mojom obitelji. Prišao sam mu, a on nije mogao biti simpatičniji. Nije mogao biti simpatičniji, mislim da je Harry odličan', rekao je. 

 | Author: Screenshot Screenshot.

Inače, The Sun je nedavno objavio snimku Trumpovog intervjua u kojem se osvrće na situaciju s Meghan. 'A puno ljudi odlazi onamo živjeti... Što biste vi da vam kažem? Ne, nisam znao da je zločesta. Nadam se da je ok. Nikad nisam izjavio da je Meghan Markle zločesta. To su izmislili ovi što prave 'lažne vijesti'', tvrdi. 

Komentari