Doris Pinčić Rogoznica, 30-godišnja voditeljica Narodnog radija, danas s obitelji obilježava vrlo poseban dan. Prije točno godinu dana, rodila je malenu princezu Gitu i tako dodatno obogatila svoju obitelj. Iako nije htjela otkrivati previše detalja, Doris je za Story.hr odala kako će slavlje izgledati. 'Jako obiteljski i jako privatno', objasnila nam je kratko.

Simpatična voditeljica voli čuvati svoju privatnost i u nekim stvarima uživati u krugu bližnjih. Istaknula je da smatra da je njena objava na Instagramu dovoljna. Naime, Doris je na svom profilu objavila fotografiju slavljenice. 'Bolja od najbolje Gite koju sam mogla zamisliti. Moja 'sto na sat' vedra Hlapićka', napisala je uz fotografiju.

Osim toga, Doris je objavila i fotografiju malene Gite kako slaže odjeću i dodala da malena radi i na rođendan. Ova je fotografija osobito simpatična ako se prisjetimo fotografije od prošlog mjeseca na kojoj se vidi kako je Gita razbacala svu odjeću iz ormara.

Osim Doris, fotografiju malene Gite objavio je i njen suprug, 32-godišnji glazbenik Boris Rogoznica, a uz fotografiju je dodao i dirljive stihove. Podsjetimo, voditeljica i glazbenik vjenčali su se 2013. godine, a osim jednogodišnjakinje imaju i petogodišnjeg sina Donata.