Story radio
Početna Celebrity 4724 prikaza 02. studenoga 2018.

Tulum u obitelji Zaninović

Instagram (Screenshot).

Veselo je bilo ovih dana

Ervin, sin uspješne sportašice Lucije Zaninović proslavio je svoj prvi rođendan. Lucija je prošle godine postala majka te sportski svijet i natjecanja zamijenila majčinskim. Na Instagramu je podjelila fotografije s proslave na kojima je u sretnom zagrljaju sa suprugom Nalom Kuzmanićem i obitelji. Proslavi rođendana pridružila se njena sestra Ana sa sinom Tomom i Ervinovi prijatelji pa je tako proslava bila obilježena smijehom i igrom. 

'Ervin danas službeno slavi prvi rođendan, a veliki dan proslavili smo jučer. Bilo je predivno u društvu obitelji i prijatelja uz puno djece', rekla je za Story.hr Lucija te dodala kako su imali i klauna Šarenka koji je izvrsno zabavio prisutnu djecu.

Pratitelji su komentarima obasuli Lucijin profil čestitkama: 'Sretan rođendan', napisala je dizajnerica Aleksandra Dojčinović, HRT-ova sportska voditeljica Mirta Šurjak pridružila se čestitkama napisavši: 'Sretno od srca', a ni ostali komentari nisu bili ništa manje pozitivni željevši malom Ervinu sve najbolje te puno igre i dobrog provoda.

Lucija je uz fotografije proslave u igraonici podijelila kratki video u kojem se vidi dobra rođendanska atmosfera u društvu klauna koji je zabavljao sve okupljene. Zaštitni znak rođendana bio je Mickey Mouse pa su svi ukrasi, tanjurići i baloni bili tematski zaokruženi. Splitska taekvondašica i njezina sestra rodile su krajem prošle godine u razmaku od mjesec dana i od tada se rijetko kad odvajaju od svojih sinova. 

Komentari