Pop zvijezda Beyonce je na svojem koncertu u Nashvilleu, u sklopu turneje 'On the run II', na kojoj je sa svojim suprugom Jay-Z-jem, umalo pala niz stepenice. Pjevačici se zbog visokih potpetica iskrenula noga, no taj je incident uspješno premostila. Beyonce je ostala stajati na nogama, a mogući pad je izbjegla tako što je čučnula, zatim zabacila nogu i vratila ravnotežu. Nakon toga se nastavila spuštati po stepenicama kao da se ništa nije dogodilo i oduševila svoju mnogobrojnu publiku. Video ovog trenutka u kratkom je vremenu preplavio društvene mreže, a njezini vjerni fanovi u komentarima na video napisali su joj same hvalospjeve.

No, glazbena diva doživjela je novi incident na koncertu koji je održala večer kasnije u Atlanti, a snimka događaja, koji je potresao obožavatelje, ubrzo se počela širiti društvenim mrežama. Naime, nakon što su Beyonce i Jay-Z završili sa svojom izvedbom par je otišao s pozornice, a za supružnicima je potrčao i jedan od fanova. Situaciju su ovog puta uspjeli spasiti njihovi plesači koji su zaustavili zaluđenog obožavatelja i odveli ga dalje od glazbenog para.

Inače, pjevačica je poznata po iznimno teškim i zahtjevnim koreografijama za vrijeme koncerata pa incidenti i padovi nisu rijetkost u njezinim nastupima. U travnju ove godine Beyonce je nastupala u kalifornijskom gradu Indiju gdje nije uspjela savladati trenutak nepažnje pa je sa sestrom Solange završila na podu pozornice. Publika je na to reagirala urnebesnim smijehom i pljeskom, a sestre su ležeći na sceni mahale nogama praveći se kao da se ništa nije dogodilo.