Predivno mi je s Hirom. Smatram je već dijelom svoje obitelji jer je moja majka obožava. Osim što mi je ‘Istanbulska nevjesta’ u profesionalnom smislu promijenila život, zbog te serije upoznao sam i ljubav svog života. Že­lim biti s njom zauvijek - govorio je još donedavno 23-godišnji turski glumac Berkay Hardal, koji tumači ulogu Murata Borana u turskoj uspješnici, a na snimanju se ludo zaljubio u 24-godišnju kolegicu Hiru Koyun­cu­oğlu.

Glumila je sluškinju Bade u obitelji Boran. Iako je par jesenas kratko prekinuo, prije nekoliko mjeseci objavili su da su odlučili ljubavi dati drugu priliku. Nažalost, ljubavna idila i sreća ovaj su put kratko potrajali jer je par ponovno prekinuo, a njima bliski izvori ističu kako su se odlučili razići zauvijek. Trza­vice u vezi počele su kada je Berkay nedavno dobio glavnu ulogu u seriji ‘Kardes Çocuklari’, gdje mu je partnerica 21-godišnja Afra Saraçoglu. Naime, Hira je čula glasine da je voljeni Berkay vara s kolegicom Afrom, koja u Turskoj i nije na najboljem glasu, a poznata je po tome što rado zavodi kolege sa seta. 

- Sigurno znate da su Berkay i Hira prošli put prekinuli jer se on upustio u romansu s glumicom Gülper Özdemir s kojom je tada snimao. Štoviše, Hiru je ostavio zbog nje. Kada se počeo pripremati za novu ulogu i vježbati scene s Afrom, Hira se s razlogom osjetila nesigurno. Već ju je jednom povrijedio pa misli da će to ponoviti. Počeli su se često svađati, prebacivala mu je što previše vremena provodi s Afrom, a snimanje zajedničke serije još nije bilo ni u punom jeku. On joj je pokušavao objasniti da dramatizira bez razloga te da se ne bi vraćao u njezino naručje da je ne voli - ispričao je turskim medijima prijatelj para. 

- Hira je toliko ljubomorna na Afru i ne može je podnijeti. Berkay je možda prije volio koketirati sa ženama i često ih mijenjati, ali smirio se posljednjih mjeseci. Međutim, kada nije uspio umiriti Hiru koja ga je odlučila ostaviti, shvatio je da se više ne želi truditi oko nje. Zaista je pretjerala s ponašanjem. Iako je on tolerantan, nije mogao trpjeti svakodnevna prigovaranja - rekao je izvor. 
Situacija je začudila obožavatelje glumačkog para jer je Berkay donedavno pričao kako Hiru vidi kao suprugu, otkrivajući da ga je osvojila time što ga podsjeća na majku. 

- Dok sam studirao izvan rodnoga grada, kada god bih dolazio kući na odmor, osjećao bih se sretno pokraj majke. Sad se isto tako osjećam u zagrljaju voljene djevojke. Hira, u koju sam se zaljubio na prvi pogled, dosta je slična mojoj majci. Kuha mi kao mama, čak je i ljepša od moje majke. Obožavam je iako smo potpuno različiti. Dok sam ja miran, ona je pravi veseljak, najglasnija u društvu - govorio je Berkay koji ipak nije mogao prijeći preko (neutemeljene) Hirine ljubomore, iako se u turskim medijima šuška da se već zabavlja s drugim djevojkama.