Turski glumac i glazbenik, 47-godišnji Özcan Deniz, najpoznatiji po svojoj ulozi u sapunici 'Istanbulska nevjesta' nedavno je iznenadio mnogobrojne obožavatelje viješću da se razvodi. Čini se da glumcu nimalo ne smetaju medijski napisi o njegovom ljubavnom brodolomu, prenose svjetski mediji. Usred svega, odlučio se vratiti svojoj pjevačkoj karijeri i iskoristiti pažnju medija za to.

Nakon što se na svom Instagram profilu prisjetio svojih starih glazbenih albuma, krajem lipnja je održao i prvi koncert nakon osam godina pauze. Na oduševljenje brojnih pratitelja predložio je i turneju po Sjevernoj Americi. Komentare su odmah preplavili razni prijedlozi gradova koje bi obožavatelji voljeli da Özcan posjeti.

 Podsjetimo, glumac je bio u braku sa 24 godine mlađom Feyzom Aktan, a imaju i dijete, 14-mjesečnog sina Kuzeya. Nakon razvoda dogovorili su se da će zajedno brinuti o djetetu. Do razvoda je navodno došlo jer 27-godišnjakinja nije ispunjavala majčinske dužnosti i nekontrolirano je trošila novac.