Kako prenosi Kurir, nasljednik jedne od najpoznatijih folk pjevačica, 58-godišnje Lepe Brene, sin Stefan, odlučio se na veliki korak u životu. Naime, 26-godišnji Stefan Živojinović progovorio je o životu s roditeljima te šokirao priznavši kako više ne može biti u njihovoj blizini. 

'Jedva čekam, ne mogu više podnijeti niti sekundu blizu roditelja, odvikao sam se još prije šest, sedam godina', progovorio je Stefan za Kurir o preseljenju iz obiteljskog doma.  'Čekam namještaj i tako neke stvari. Ja se nadam da će to biti početkom ožujka. Htio sam se preseliti odmah nakon što sam došao s puta, ali nisam mogao', priznao je 26-godišnjak. 

Također, Brenin sin, koji se i sam prije dvije godine odlučio početi baviti glazbom, otkrio je i detalje svog ljubavnog života. 'Malo mi je zbog toga i teže pronaći djevojku, rado bih imao nekoga pored sebe. Kada budem osjetio da je to čisto i iskreno onda ću je imati, ali za sada polako', iskreno je prokomentirao koliko mu je kao sinu poznatih osoba teško pronaći djevojku.