Poznatu tursku glumicu Meryem Uzerli javnost će ponajviše pamtiti po ulozi sultanije Hurem u mega popularnij seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Glumica koja je utjelovila povijesnu moćnicu djeluje kako samouvjerena žena čiji život bi poželjela svaka prosječna žena, no 34-godišnjakinja ne skriva kako njezin život nije nimalo lak te da je prošla puno traumatičnih događaja. Meryem se nerado prisjeća teških dana, no o njima otvoreno govori.

TUŽNA ISPOVIJEST Sve su žene htjele biti ona, a ona si je pokušala oduzeti život
Shutterstock/Guliver 

Ova talentirana zvijezda, po dolasku u Istanbul, upoznala je brokera i biznismena Cana Atesa koji je od nje stariji čak 17 godina, a dvojac se ubrzo upustio u romansu zbog koje je glumica ostala u drugom stanju. Iako ju je otac djeteta nagovarao na pobačaj i rekao kako ne želi imati dijete s njom, Meryem nije digla ruke od svoje miljenice te je odlučila zadržati svoju prvu kćer, Laru, koja će uskoro napuniti četiri godine.

Kako nije htio dijete s njom, Can je objasio zašto je to tako: ' Imam već dvoje djece i jedan brak iza sebe i nikad nisam pomišljao da i treći put postanem otac. Volim lijepe žene, ali oduvijek sam se bojao braka', rekao je tada za turske medije. Usprkos tom stavu, otac malene Lare pokajao se i zamolio glumicu za oprost, no ona je to odbila.

Zahvaljujući ulozi u seriji 'Sulejman Veličanstveni', za ovu glumicu zna gotovo cijeli svijet, no njoj se slava nije naročito dopala. Glumica je doživjela živčani slom o kojem se već ranije pisalo, a sada je priznala kako je čak pomišljala i na samoubojstvo. 'U Antalyji sam dobila nagradu za glumu. Te večeri sam se pokušala ubiti. Kad sam došla u hotelsku sobu, bacila sam statuu. Bila sam potpuno luda i rezala sam se po rukama', ispričala je za turske medije. Meryem se je jedini izlaz vidjela u samoubojstvu pa se pokušala baciti s balkona. 'Htjela sam nestati, željela sam da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas', ispričala je.

Nakon crnog trenutka koji je doživjela, glumica se vratila u rodni Berlin i odlučila potražiti profesionalnu pomoć. Iako se čini kako je sada došlo bolje vrijeme za perspektivnu glumicu, njezina ljubavna priča i dalje je nesretna, a sve ove teške trenutke olakšava joj njezina kćer Lara.