Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač talijanskog kluba Cagliari, Filip Bradarić i njegova supruga, 24-godišnja Melanie u braku su dvije godine, a znaju se još iz vrtića. Uz njih i dvogodišnjeg Luku, njihovu malenu obitelj čine još dva dečka, psi Chip i Box. Nažalost, nakon što su ovog svibnja svi zajedno proslavili Lukin rođendan, njihov najbolji prijatelj Chip napustio ih je prošle noći.

'Chip, jučer je tvoje srce prestalo kucati, ali dok moje kuca u njemu ćeš živjeti. Laku noć, zvjerko naša', napisala je Melanie na svom Instagramu uz dvije fotografije. Na jednoj je prikazala kakav je njihov odnos istinski bio. Shrvana zbog njegova odlaska, pokazala je da ga je u zagrljaju čuvala do samog kraja. 

Za njihovu obitelj pas je oduvijek predstavljao ljubav, što Melanie na svom Instagramu često objavljuje. 'Pas je jedino biće na zemlji koje te voli više nego što ti voliš sebe', napisala je svojevremeno na društvenim mrežama, gdje često potiče ljude da udomljavaju pse, umjesto da ih kupuju. Također, par je jasno dao do znanja da se zalaže za prava životinja, kad su objavili fotografiju na kojoj nose majice s potpisom udruge 'Levijatan', koja je na području regije poznata po intervencijama protiv nasilja nad životinjama.