Blogerica i poduzetnica Ella Dvornik u najnovijoj objavi na društvenim mrežama podijelila je sa svojim pratiteljima da se u zadnje vrijeme osjeća potišteno. Što je razlog tmurnom razdoblju u njezinom životu, 26-godišnja Ella nije otkrila.

'Zadnjih mjesec i pol sam iskreno bila malo down. Dosta sam zabušavala, pitala se i čudila. Iako sam uvijek vedra i pozitivna osoba, eto i meni se desi da nekad zapnem u sredinu i pitam se – što sada? Svaki put do sada kad sam imala takvu fazu, znala sam da se nešto dobro krije iza ugla. Uvijek me dočeka svijetlo na kraju tunela. Pa ako sjedite negdje sada tužni i bez nade, znajte da niste sami', napisala je u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu.

Objava je iznenadila brojne Elline obožavatelje jer se činilo da joj posljednjih godinu dana dobro ide. Kći preminulog kralja funka Dine Dvornika u veljači ove godine udala se za 13 godina starijeg britanskog marketinškog stručnjaka Charlesa Pearcea, s kojim ima jednogodišnju kćer Balie Dee. No, čini se kako ipak nije sve tako sjajno. 'Mnogo nas koji se skrivamo iza osmijeha isto nosimo breme. I nekad je to teško podijeliti s ljudima. Ali svi smo ljudi i imamo osjećaje. Nije isto više biti u downu kad si tinejdžer i kad si odrasla osoba. Neke stvari puno teže padaju sada. Najbitnije je pružiti ruku samom sebi i sebi prvome htjeti pomoći. Jer ako mi ne želimo. Nitko ne može', dodala je.

Unatoč tome što je bila tajanstvena i nije otkrivala što ju je rastužilo, ipak je objavu završila u pozitivnom tonu. Ispod svog teksta objavila je natpis na kojem piše 'Loša vremena uče nas da cijenimo dobra vremena' pa nema sumnje da će i ova loša faza u Ellinom životu brzo proći.