Jessica Starr, voditeljica vijesti na Fox TV, oduzela si je život sa samo 35 godina, potvrdili su jučer s televizijske kuće Fox 2 Detroit. Iza sebe je ostavila muža i dvoje djece.

Kolegica s kojom je Jessica radila, Amy Andrews, izrazila je sućut putem Twittera: 'Srca su nam slomljena. Njezina obitelj s Foxa je u velikom šoku i ne može vjerovati da nas je napustila tako predivna, pametna i inteligentna žena. Molite za njezinu obitelj u nadolazećim danima dok svi tugujemo'. 

Jessica je nedavno otvoreno govorila o nasilju koje je doživjela po povratku pred kamere nakon rođenja djeteta. U visokoj trudnoći, 2015. godine, rekla je svojoj postaji kako je primila anonimno pismo vezano za njezinu težinu, tri tjedna prije termina.

'Oči javnosti su uprte u nas, a moraš imati debelu kožu da preživiš u medijima. To je samo dio toga i OK sam s time. Ne moraš voljeti frizuru danas, naviknuli smo. Ne mora ti se sviđati šminka ili odjevna kombinacija, to je OK. To me ne dira. Ali, ja sam dobila rukom napisano pismo u kojem stoji da izgledam kao da ću roditi slona' rekla je u eteru.

Posljednji put se oglasila na Instagramu 31. listopada kada je objavila slike svoje dvoje djece, dječaka i djevojčice maskirane za Halloween. Njezin stariji sin Noah, koji je tek krenuo u vrtić, je nosio odijelo Supermana s plišanim medom u rukama, a mlađa kćer Riley je išla kao jednorog.