Publiku su oduševili transformirani u Coolia, Britney Spears, Eltona Johna i Tinu Turner, ali pravo iznenađenje uslijedilo je nakon njihovog sjajnog nastupa. Naime, upravo će oni ove sezone sjediti u sudačkim foteljama i odlučivati o sudbinama natjecatelja.

Kandidati su dali sve od sebe kako bi impresionirali žiri i publiku, a pobjedu je odnijela Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocijenjena kao najbolja transformacija prve epizode. Maja je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju, a pjesmom ''Think'' osvojila je i svoje kolege natjecatelje i žiri. Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati udruzi 'Ljubav na djelu' iz Zagreba. 'Ovo je bilo moćno', rekli su članovi žirija koje je Maja ostavila pod velikim dojmom. Saša je nakon nastupa izjavio da je čak i malo tužan, ali to samo zato jer smatra Majin nastup boljim od njegovog kad je on bio natjecatelj.

Drele se potrudio i kupiti naklonost žirija pa ih je prije nastupa počastio čvarcima. Uslijedio je vatreni nastup Matka Knešaureka koji je uskočio u štikle i haljinu i postao Beyonce uz pjesmu Crazy In Love. 'Meni si izgledao kao da ideš na operaciju spola, ali si tek počeo s terapijom. No, vrh mi je bio moment s kosom, to si skinuo jedna na jedan', rekao mu je Kedžo. Paola Valić Bekić izvela je hit Bijelog dugmeta, a Mario Petreković ju je pohvalio na muškoj energiji.

Amel Ćurić se pretvorio u Massima i oduševio žiri vokalnim sposobnostima, ali mu je Nives poručila da bi ga voljela vidjeti u nekom divljem izdanju.

Nastup Kristine Baban kao Shakire nikog nije ostavio ravnodušnim. Uz pomoć plesača izvela je pjesmu Chantaje, a oduševljena Nives je odmah pri kraju nastupa prišla plesaču i upitala ga želi li se udati za nju. Damir Poljiček je za ovu priliku promijenio i boju kože i spol, te izveo pjesmu Knock on the Wood Amii Stewart. Kao šećer na kraju nastupila je Ana Vilenica koja je izvela pjesmu Alejandro Lady Gage.