Američka manekenka, glumica i televizijska voditeljica Tyra Banks više od 15 godina bila je jedno od najutjecajnijih imena u modnoj industriji. Simpatična 44-godišnjakinja je objavila fotografiju na Instagram profilu i pokazala kako izgleda njezina kosa bez perika i ekstenzija. 

'Ponekad perike i ekstenzije trebaju odmor', komentirala je Tyra koja se fotografirala i bez šminke na licu. Bivša manekenka skupila je brojne lajkove i pozitivne komentare na račun svog prirodnog izgleda. Brojni prijatelji su joj poručili kako joj uopće ne trebaju ekstenzije te da je savršena, a komentirali su i njezin mladolik izgled.

Nedavno je s majkom Carolyn objavila memoare 'Perfect Is Boring' u kojima je iskreno pisala o dugogodišnjoj manekenskoj karijeri, ali i nekim detaljima iz privatnog života. Ipak, jedna uspješno 25 godina skrivana tajna koju je otkrila u memoarima, posebno je iznenadila javnost. 

Naime, slavna ljepotica je prvi put priznala kako je ipak 'legla pod nož'. 'Priznajem! Imam lažnu kosu i operirala sam nos! Osjećam se odgovornom i zato sam napokon odlučila reći istinu. Krajnje je vrijeme da se mi žene jednom zauvijek prestanemo međusobno osuđivati za svaku sitnicu', poručila je u intervjuu za strane medije. 'Zbilja mi je neugodno kad sve te prirodno lijepe žene osuđuju one druge koje su na sebi nešto mijenjale... 'Majka priroda' nekad je zbilja nepoštena, pogotovo kad je u pitanju ljepota', objasnila je Tyra uz priznanje kako su ju u školi nazivali 'ružnim pačetom' te da je često bila zlostavljanja zato što se njezin izgled nije uklapao u tadašnje standarde ljepote.