Obožavatelji Justina Biebera već su mjesecima jako zabrinuti za stanje svog idola, koji je otvoreno priznao da je u depresiji otkako se vjenčao za Hailey Bieber. Oni najzagriženiji vjerojatno priželjkuju da se pjevač razvede, i vrati na put stare slave, dok drugi savjetuju Hailey da olakša njemu i sebi muke i razvede se nakon samo četiri mjeseca braka.

Tako je američka TV voditeljica Wendy Williams nedavno u svojoj emisiji govorila o mentalnom zdravlju megazvijezde i pozvala Hailey da se razvede od supruga jer je ona premlada da bi se nosila s njegovim problemima. Istakla je kako nitko, pa ni Hailey, nije dužan trpiti tuđe hirove i promjene raspoloženja, bio taj netko i suprug.

'Hailey Bieber ima 22 godine i ona je tek udata žena. Mislim da bih ja na njenom mjestu htjela da se razvedem u ime ljubavi. U ime ljubavi i prijateljstva. Imam 22 godine, srela sam te kada sam imala 17. Sada je on pod lupom javnosti, a što će biti kada dobiju djecu', rekla je Williams, i istakla kako misli da je korijen problema to što se Justin vrlo mlad susreo s planetarnom slavom, zbog čega je bio prisiljen nositi se s brojnim obavezama, i prelazak na mirniji obiteljski život mu nije lagan.

Podsjetimo, prije dva tjedna izvor za Heat magazin otkrio je kako se manekenka savjetuje s odvjetnicima za razvod, a razlog je sve nepodnošljivije ponašanje mladog pjevača.  'Hailey je cijelo vrijeme podržavala Justina, međutim, pjevač se u posljednje vrijeme u potpunosti maknuo od nje te inzistira kako mu treba prostor', rekao je izvor.

'Ona ne razumije zašto ne mogu samo uživati u zajedničkom životu te se osjeća kao da joj ponestaje opcija zbog čega se i obratila odvjetnicima. Hailey mu ne želi uručiti papire za razvod sada kada Justin prolazi kroz teško razdoblje, ali se mora pobrinuti i za sebe', ispričao je izvor, što je potvrdila i činjenica da pjevač više ne nosi svoj vjenčani prsten.