Javni ispraćaj omiljenog hrvatskog chefa Andreja Barbieria održat će se u četvrtak 14. ožujka u 15:15 sati, u velikoj dvorani Krematorija na zagrebačkom Mirogoju.
Podsjećamo, jedan od najvećih chefova u povijesti hrvatske gastronomije, Andrej Barbieri, preminuo je u subotu, 9. ožujka, u 50. godini života nakon dugogodišnjih zdravstvenih tegoba, u Kliničkom bolničkom centru na Sušaku u Rijeci.
Posljednji Barbierijev projekt u Hrvatskoj bio je Barbieri´s koji je volio opisivati kao svojevrstan nastavak trenda “bistrologije”, a upravo ga je on podigao do razine nenametljive elegancije. Nakon toga odlazi u Dohu i otvara Quavannu i tako postaje chef konzultant prvog hrvatskog restorana u Kataru. Šira javnost dobro ga je upoznala po njegovim kulinarskim ekspertizama u Masterchefu, a surađivao je i s magazinom StoryGourmet.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju