Producentica i scenaristica, 37-godišnja Jelena Veljača, prošle se godine preselila u Beograd zbog snimanja serije 'Pogrešan čovjek' na kojoj je marljivo radila, a budući da je snimanje nedavno završilo, zajedno s kćerkicom Lenom vratila se u Zagreb. Njihov se povratak poklopio s Jeleninim rođendanom, koji je ova slavna plavuša proslavila u svom omiljenim drušvu okružena najmilijima, kćerkicom Lenom i njezinim ocem, svojim bivšim suprugom Draženom Čučekom.

'38 dobrodošle', napisala je Jelena pored fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira pušući u svjećice na raskošnoj rođendanskoj torti. Da su godine zaista samo broj, Jelena je dokazala svečano se oprostivši od 37. objavivši nekoliko fotografija trenutaka koji su joj obilježili prošlu godinu.

Među njima je bila i ona snimljena ove zime u Venice Beachu, gradskoj četvrti u Los Angelesu, pored koje je napisala: 'Na ovoj sam fotki isto imala samo 37 godina, a snimljena je ove zime na plažim Venice Beach na jednom putovanju koje sam sakrila od svih jer postoje neki trenuci koji ne moraju online i neka mjesta koja moramo voljeti i poštovati. I neka mjesta u nama i neka stvarna mjesta. Ok, ja jako volim Venice beach ali mislila sam na planet Zemlju'.

Podsjetimo, Jelena Veljača i Dražen Čuček u rujnu 2015. godine vjenčali su se u tajnosti u intimnoj atmosferi jednog zagrebačkog restorana. Elegantno odjeveni par slavio je samo uz kume, a tortu su podijelili s gostima restorana. Tada 34-godišnja Jelena i 11 godina stariji Dražen svoju su ljubav okrunili brakom nakon tek nekoliko mjeseci ljubavne veze, a nedugo nakon vjenčanja, Jelena je objavila sretnu vijest o trudnoći. Ipak, prošloga ljeta, par se odlučio razvesti, ali ih i dalje veže veliko prijateljsttvo.