Story radio
Početna Celebrity 21538 prikaza 20. kolovoza 2018.

U domu Ane Gruice ponovno se slavi

Instagram (Screenshot).

Glumici je veselo posljednjih dana

Ana Gruica nedavno je slavila nakon što ju je zaprosio ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić, a u njezinom domu ponovno se slavi. Razloga su dva. Prvi je taj da se Ana ove subote zaklela za vječnu ljubav svome Boranu, donosi 24 sata. Na intimnoj ceremoniji, u krugu obitelji i najbližih prijatelja, jedno su drugome rekli 'da'.

'Boran nije javna osoba, ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock‘n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiju u novinama i povećan interes za svoj privatni život. O nama nisam govorila i teško da ću i govoriti. Mogu samo reći da živim najljepše dane svojeg života zahvaljujući Boranu', rekla je Ana za Story početkom godine.

Drugi razlog za slavlje bio je rođendan malenog Marata, Aninog najdražeg dečka u životu. Dječak je napunio treću godinu, a za majka mu je za rođendan priredila veseo i zabavan rođendanski tulum.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

'Slavili smo već treću godinu za redom u Sitnom. Bili su svi Maratu bitni', rekla je Ana za Story.hr. Majka se pobrinula da njezin sin ovu godinu obilježi okružen najdražim prijateljima i članovima obitelji, a uz to je dobio i šarenu tortu, švedski stol pun omiljenih grickalica i osvježavajućih napitaka te 'tetu' zabavljačicu koja je djeci izrađivala razne oblike od balona i tako upotpunila ovu veselu i šarenu proslavu.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Ana je sinčića Marata dobila s putopiscem Hrvojem Šalkovićem s kojim je do 2015. godine bila trogodišnjoj vezi, a njezino srce potom je pripalo markantnom liječniku.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).
 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Komentari