Story radio
Početna Celebrity 137620 prikaza 15. srpnja 2019.

U dom Danijele i Petra Graše ne prestaju stizati čestitke

Pixsell.

Imaju odličan razlog za slavlje

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, Splićanka Danijela Martinović danas je napunila 48 godina, a tom su joj prigodom njezini brojni obožavatelji poslali brojne poruke kako bi joj čestitali rođendan. Dirnuta Danijela lijepim se željama pohvalila na Instagram storyju, a na svakoj čestitci se osobno i zahvalila. Kako se moglo vidjeti, čestitke su joj pristizale sa svih strana, pa je tako bilo čestitara iz Slovenije, Srbije, ali i diljem Lijepe Naše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Svoje je fanove počastila i kratkim video koji je objavila na Instagramu te uz njega napisala: 'Ja sam spremna! Spremna sam prigrliti sve što će mi još jedna godina donijeti u zagrljaj. Zahvalna sam za sve trenutke koji su ovu godinu učinile Neopisivom, zaista je bilo posebno.. Ima li vas još koji danas slavite rođendan? Pa sretan vam od srca!'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Iako se nije pohvalila kakvo joj je iznenađenje priredio njezin dugogodišnji partner Petar Grašo, ako je suditi po veseloj naravi simpatične pjevačice, ne sumnjamo kako u njihovom domu danas sreće i veselja ne manjka.

 

 

Komentari