Izet Harović, 27-godišnji nogometaš Dinama i njegova supruga Leyla početkom godine su se iz Züricha preselili u Zagreb gdje se nisu odrekli svog luksuznog načina života, pa Leyla i dalje pratitelje na društvenim mrežama nerijetko časti fotografijama koje izazivaju zavist. Isto je učinila i sada kada se na Instagramu pohvalila iznenađenjem koje joj je suprug priredio za petu godišnjicu braka. Tako je putem Instagram storyja Leyla prije dva dana podijelila niz fotografija njihove spavaće sobe, gdje su je dočekale stotine crvenih balona. No, njihovom slavlju još nije kraj, a nogometaš se zaista potrudio dovesti do suza od sreće svoju suprugu.

Naime, sada je Izet pripremio romantičnu večeru za ljubav svog života. Leyla je objavila video gdje brojni obožavatelji ovog skladnog i zaljubljenog bračnog para vide kako se penje uz stepenice koje su ukrašene svijećama i laticama, a na katu ju je dočekao stol za dvoje prepun cvijeća. No, kako bi nogometaš još više obradovao suprugu, unajmio je violinista koji je svirao pjesmu Johna Legenda, 'All Of Me'. Iznenađenjima ni tu nije bilo kraja jer se posebno istaknuo cvijećem ispisan njihov nadimak, 'The Hajros', a da ovom paru zauvijek ostanu uspomene, 27-godišnjak je unajmio i fotografa. 

Podsjećamo, ljubavna priča ovog para traje već sedam godina, a u braku su od 2014. godine. Upoznali su se u Zürichu, gdje su oboje rođeni. Inače, Švicarka rodom iz Travnika domaću javnost zaintrigirala je osebujnim modnim izričajem zahvaljujući kojem je stekla popularnost na društvenim mrežama. Međutim, nije Leyla jedini zaljub­ljenik u modu jer Izet često odjevnim kombinacijama privlači jednaku pozornost kao i na travnjaku.