Story radio
Početna Celebrity 8407 prikaza 11. siječnja 2019.

U domu Pamele Ramljak slavlje ne prestaje

Facebook Screenshot.

Lijepa pjevačica ima mnogo razloga za sreću

Prije dvije godine, pjevačica Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster postali su roditelji sina Antuna, a on je bio prava kruna njihove ljubavi koja sada traje već više od pet godina. Kako je izgledala proslava Antunovog velikog drugog rođendana, što je dobio ne poklon te čemu ju je majčinstvo naučilo, Pamela je ispričala samo za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

'Antunov drugi rođendan proslavili smo kod kuće u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Ljudi rade, pa ih nije moglo puno doći, ali ćemo slavlje nastaviti i danas. Bilo je svega, i suza i smijeha i tantruma, ali kad podvučem crtu, bilo je stvarno slatko', ispričala nam je ponosna mama Pamela i otkrila kako Antun najviše voli prave dječačke igračke.

'Po poklonima koje je dobio, vidi se da je tipičan dječak. Najviše voli autiće i lopte. Dobio je i stazu za autiće i s tim se cijelo vrijeme igra. Dobio je i lijepi metalni autić od djeda, kojem može otvarati i zatvarati vrata i to mu je najdraže', rekla je i dodala kako, budući da ima tek dvije godine, Antun nema posebnih želja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

U vrijeme rođendan svog sina jedinca, Pamela i njezin suprug rado se prisjete i kako je izgledao dan kada je njihov mezimac došao na svijet. 'Baš smo razgovarali suprug i ja kako ne možemo vjerovati da je prošlo dvije godine otkad mi je puknuo vodenjak. Vrijeme stvarno leti, a pogotovo s djecom', kaže Pamela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Za kraj nam je otkrila i da ju je Antun naučio nečemu neprocjenjivom, a s čime se može poistovjetiti svaka majka. 'Antun me najviše naučio strpljenju i ljubavi koju dotad nisam poznavala. Ljubav prema vlastitom djetetu je nešto najjače što čovjek može doživjeti', zaključila je lijepa pjevačica.

Komentari