Meghan Markle navodno je autorica tajnog bloga naziva 'Zaposlena glumica' (The Working Actress) u kojem iskreno opisuje svoju borbu za opstanak u Hollywoodu. Bivša glumica pisala je o raznim temama, između ostaloga, o ljubavi prema jeftinom vinu i siru, 'magičnim grudima', seksu, gladovanju i osjećajima, prenose strani mediji.

Buduća žena britanskog princa Harryja priznala je kako je često radila poslove koji su joj se gadili, gladovala, a utjehu nakon propalih audicija tražila u čokoladama i sendvičima i jeftinom vinu. Dvije godine dijelila je priče o bahatim casting agentima koji su se prema njoj odnosili kao da je 'maloumna trogodišnjakinja', ali i redateljima koji su imali skrivene namjere.

Zanimljivo je dodati kako Meghan nikada nije otkrila svoj identitet, čak ni kada su mediji počeli pokazivati interes za blog i poželjeli intervjuirati autoricu. Markle je blog naprasno prestala pisati 2012. godine. Glumac Lance Carter je za Daily Mail potvrdio kako je Meghan uistinu osoba iza bloga koji je nestao s interneta nakon objave njenih zaruka s princom Harryjem.