Story radio
Početna Celebrity 6561 prikaza 12. listopada 2018.

U obitelj Ive Šarić stigao novi član

Instagram (Screenshot).

Domaća ljepotica ne skriva svoje oduševljeje

Bivša manekenka Iva Šarić svakodnevno nas na društvenim mrežama časti simpatičnim objavama kojima svojim pratiteljima daje maleni uvid u svoju svakodnevicu, a nerijetko pokazuje i svoje dvije najveće ljubavi, sinove Leona i Carlosa. Lijepa Iva osim prema njima ljubav gaji i prema životinjama, pa se u njihovoj obitelji nalazi i čupavi pas zlatno smeđe boje po imenu Zuma, koji je nedavno proslavio svoj prvi rođendan.

Budući da Iva i njezina djeca imaju ljubavi na pretek, odlučili su u svoju obitelj primiti još jedno četveronožno biće. Naime, riječ je o malenom tigrastom mačiću čijom se fotografijom Iva pohvalila na Instagramu. 'Naša nova beba', napisala je Iva pored fotografije, a njezine su prijateljice komentirale kako će uskoro imati cijeli zoološki vrt. Iako mačak ne živi s njima cijelo vrijeme, ljubavi mu ne manjka.

'Mačka je zapravo od mojih roditelja, a tata ju je donio iz Like gdje imamo obitelj', ispričala je Iva za Story.hr i otkrila zašto ne živi s njima. 'Naš pas Zuma je glavna maza i punopravan član naše obitelji i jako je ljubomoran, pa mačka kod nas boravi samo povremeno. Tko zna, možda se s  vremenom naviknu jedno na drugo, pa nam se doseli za stalno', priznala nam je Iva čiji su sinovi baš poput nje veliki ljubitelji životinja. 'Da se njih pita, imali bi doma deset pasa i mačaka', rekla nam je Iva kroz smijeh.

Fotografija na kojoj Iva pozira s mačićem u rukama rastopila je i one najtvrđeg srca, a budući da je Iva već nekoliko puta otkrila koliko voli životinje, ovog mačića zasigurno očekuje prekrasan život u toplom domu punom ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I V A 🌷 (@_iva_saric_)

 

Komentari