Od kad su 34-godišnji princ Harry i njegova supruga, 37-godišnja Meghan Markle, u listopadu prošle godine tijekom australske kraljevske turneje objavili da očekuju svoje prvo dijete, oči cijelog svijeta su uprte u ovaj kraljevski par. Obožavatelji kraljevske obitelji ne mogu dočekati saznanje hoće li se roditi dječak ili djevojčica, kako će se zvati pa sve do detalja i o uređenje dječje sobe. No, s obzirom na to kako se sve više bliži dan dolaska kraljevske bebe na svijet, sada je javnost zaintrigirala informacija o potencijalnim dadiljama djeteta. 

Iako je osobna asistentica vojvotkinje od Sussexa dala svoju ostavku, vjeruje se kako je Meghan zaposlila primalju, odnosno osobu koja će joj biti podrška tijekom trudnoće i porođaja, a osim toga i dadilju iz prestižne akademije koja specijalizira svoje polaznike kako bi bili najbolji u poslu. Kako prenosi marieclaire.co.uk, informacije koje su dospjele u medije tvrde kako će par angažirati istu dadilju kao i njihovi blisku prijatelji, George i Amal Clooney, dok drugi izvori govore kako će im umjesto dadilje pomagati Meghanina majka Doria. 

Međutim, kako piše Express, novi izvori ističu da će se Meghan i Harry okrenuti modernom američkom pristupu te će umjesto tradicionalne dadilje, zaposliti mušku dadilju (eng. manny).

'Zapošljavanje muškog babysittera je sve češće u SAD-u, naciji kojoj je Meghan više okrenuta nego Ujedinjenom Kraljevstvu. Želi upoznati kraljevsku obitelj s onime što ona smatra boljim. Princ Harry i Meghan su razgovarali o dadiljama te su oboje otvoreni za drugačiji pristup', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za spomenuti magazin.