Petra Kurtela svog malenog Relju vodi sa sobom gdje god može, a maleni vrlo često s majkom pođe vidjeti baku i djeda. Svoje roditelje, Ivančicu i Petra Kurtelu, Petra je još jednom razveselila dovevši im prvo unuče u posjet. 'Relja baku i djeda vidi svaki vikend, za vrijeme nedjeljnog ručka', otkrila je Petra za Story.hr. Akademska slikarica i inženjer strojarstva još jednom su uživali s malenim u naručju, a ovaj dirljivi trenutak ovjekovječen je simpatičnim fotografijama koje je Petra podijelila na Instagramu.

Koliko god se oboje trudili, ženska ruka ipak ima prednost kada je u pitanju čuvanje i snalaženje u ulozi bake i djeda. 'Baka je za sada glavna, a i djed se dobro snalazi. Ipak, njegovo će vrijeme tek doći jednom kad Relja bude dovoljno velik da ga moze podučiti sportovima poput golfa, hokeja, jedrenja ili pak nogometa. Tome se djed, čini mi se, najviše veseli', priča simpatična 35-godišnjakinja.

Nakon što je svima pokazala kako to izgleda kada se ujedine generacije obitelji Kurtela, lako je zaključiti od koga je Relja, a i prije njega i sama Petra, nasljedio šarm te kako u ovoj obitelji dobre zabave i puno pažnje nikada ne nedostaje.