Američka pop pjevačica, 38-godišnja Christina Aguilera, uhvaćena je na odmoru u Italiji, a ono što je privuklo najviše pažnje na paparazzo fotografijama je vidno alkoholizirana Christina koja se na jezeru Como, osim u društvu partnera, gitariste Matthewa Rutlera, zabavljala u prisustvu malodobne djece.

Naime, iako je na brodicu povela četverogodišnju kći Summer, koju ima iz veze s trenutnim partnerom, te 11-godišnjeg sina Maxa Lirona, kojeg ima iz braka s bivšim suprugom, diskografom Jordanom Bratmanom, pjevačicu to nije spriječilo da se odluči prepustiti ispijanju alkohola što joj se u konačnici i obilo o glavu. Na fotografijama koje su obišle društvene mreže vidi se 38-godišnjakinja koja tetura ulicama Italije dok ju pri tome pridržavaju partner i prijatelj kako ne bi pala.

Inače, pjevačica koja se zaigrala s alkohol u prisustvu djece, nedavno je za People komentirala majčinstvo i usklađivanje poslovnih i privatnih obaveza. 'Definitivno nije jednostavno, iskreno priznajem. Međutim, ključ uspješnosti je da se djeca osjećaju sigurno i da ostanemo povezani s njima', rekla je tada 38-godišnjakinja.