Blaženko Lacković i njegova supruga Nikolina iskoristili su sunčani dan za zajednički izlazak u centar grada Zagreba. Tako su viđeni na popularnoj špici gdje su zastali kako bi kćerkici ispunili veliku želju. Naime, malena Ika Maria poželjela je balon, a njezin joj je brižni tata odmah to i omogućio, pa je ubrzo u ruci držala balon u obliku ružičastog leptira.

Naš poznati par, osim skladnog braka ima i usklađen modni izričaj, pa su tako za šetnju Cvjetnim trgom odabrali slične boje odjeće. Nikolina se odlučila za monokromatsku kombinaciju traper jakne i suknje u nježno ljubičastoj boji, dok je Blaženko odabrao nježno ružičaste hlače u kombinaciji s crnom majicom.

Monokromastke kombinacije ove su sezone vrlo popularne, no Nikolina je svoj stajling odlučila upotpuniti i drugim bojama. Tako je na ramenu nosila crnu torbicu, a na nogama trendi kaubojske čizme od svijetle brušene kože, koje su ove sezone apsolutni hit među pripadnicama nježnijeg spola. Ništa manje stajliš nije bila ni malena Ika Maria koja je prošetala u plavoj haljinici s volanima na rukavima, dok je na nogama imala tenisice kako bi nesmetano mogla trčkarati pored svojih roditelja.