Američka glumica i pjevačica Jessica Simpson koja se zbog obiteljskih planova sve manje pojavljuje u javnosti, nedavno je u visokom stupnju trudnoće fotografirana u Los Angelesu. Zbilo se to na izlasku iz kluba Roxy, gdje je sa svojim suprugom, 39-godišnjim Ericom Johnsonom uživala na koncertu sestre Ashlee Simpson i njenog supruga Evana Rossa. Jessica se jedva gurala kroz fotografe, a nikome nije promaknulo da je suprug mora voditi pod ruku do automobila jer se teško kretala zbog trudnoće u kojoj je dobila poveći broj kilograma.

Naime, 38-godišnjakinja se već požalila na društvenim mrežama zbog debljine i otečenosti, nakupljanja vode i otečenih gležnjeva s kojima muči muku u blaženom stanju. Jessica je pokušala rješiti problem otečenosti nogu slušajući savjete obožavatelja, pa je isprobala nekoliko savjeta koje su ponudili. Isprva, opcija smanjivanja otoka ledom nije uspjela. Nakon što je ponovno tražila pomoć od svojih pratitelja, poslušala je drugi savjet - okrenula se alternativnoj medicini, poznatooj kineskoj metodi, cuppingu, koji je odličan za smanjenje otečenih stopala.

Prije kojih godinu dana izjavila je za američke medije kako ne želi više djece, pa je vijest o trudnoći zatekla i njenu obitelj i javnost. Također, izvor blizak obitelji rekao je da je par sretan s dvoje djece - šestogodišnjom kćeri Maxwell i petogodišnjim sinom Aceom.