Moje ljeto iz snova - tako bi pjevačica Jelena žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, opisala ovogodišnji odmor. Uz nastupe i festivale koje je posjetila, 23-godišnja pobjednica prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala i finalistica Cesarice - Hit godine s pjesmom ‘Pruži mi ruku’ uživa na jadranskoj obali. Dio ljetovanja provela je na Pagu, dio u Biogradu na Moru, skoknula je do Splita i Trogira, a čeka je, priznaje, još mnogo morskih dana okupanih suncem, soli i prije svega - ljubavlju. 

- Na moru sam s dečkom i uživamo zajedno. Kad god mi angažmani tijekom ljeta dopuštaju, na moru smo i kvalitetno provodimo vrijeme - otkrila je mlada glazbenica kojoj je ovo prvo zajedničko ljetovanje s dečkom Antonijem. Par je u vezi otprilike devet mjeseci, a upravo ih je Story prvi put snimio na dodjeli Porina u Splitu potkraj ožujka. Tada Zsa Zsa nije željela mnogo komentirati ljubavnu vezu, ali nježni pogledi pjevačice i studenta koji se bavi društvenim mrežama dali su naslutiti da su ludo zaljubljeni.

- Nakon nastupa u Trogiru i Svetom Martinu na Muri, u mojim domaćim krajevima, skupila sam oko deset slobodnih dana koje koristim za uživanje s dragim te u svim blagodatima ljeta - rekla je glazbena zvijezda iz Pušćina.

- Od ljetnih radosti najdraže mi je ljenčarenje na plaži, spavanje u hladu i bućkanje u plićaku, u što ne bi bilo loše uključiti i pokoju vožnjicu gliserom - opisuje svoj način opuštanja u vrućim ljetnim mjesecima. 

Par je tijekom turneje po Dalmaciji uživao i na festivalu Ultra Europe, a nije ih zaobišla ni groznica Svjetskog prvenstva pa su naše Vatrene bodrili na terasama gradskih kafića, ovisno o destinaciji na kojoj su se tijekom prvenstva u tom trenutku nalazili. 

Zsa Zsa priznaje da je pravi ljetni tip pa joj izležavanje na suncu neizmjerno godi, a tako se, kaže u šali, grije za zimske dane.

- Zimogrozna sam pa koristim ljeto kao radijator za sve organe. Zapravo obožavam prženje na suncu, ali i hlad. Nakon dugog izležavanja na suncu najdraže mi je pobjeći u sjenu - objašnjava. Otkrila je i bez čega uz svoga dragog ne može zamisliti dugo toplo ljeto. 

- Na moru najviše volim jesti. Gušim se u okusu lubenice svaki dan kada sam na plaži. Cijelo ljeto živim na lubenici pa gotovo nijedna druga hrana ne dolazi u obzir. Ako prođe dan a da nisam pojela lubenicu, postanem nervozna pa mi se svi trebaju micati s puta da ne nastradaju - govori uz smijeh. 

Nakon što se vrati obavezama u Zagreb, čeka je uzbudljiva jesen i rad na novim pjesmama, ali i avanture kojima se cijeli život nadala.

- Za jesen pripremam novu pjesmu i odlazak u Ameriku kako bih ostvarila svoj veliki san. Bila sam već jednom u Americi i nadam se da će se uskoro pružiti prilika da sve to napokon objavim svijetu - zaključuje Zsa Zsa.