Kraljevsko vjenčanje u svibnju diglo je prašinu u cijelom svijetu, a uskoro će se priča ponoviti jer je najavljeno još jedno, i to ono princeze Eugenie. Najbuntovnija unuka obitelji kraljice Elizabete ll. udat će se za partnera Jacka Brooksbanka, a veliki dan na red će doći u listopadu. Par će sudbonosno 'da' izreći u kapelici St. George u Windsoru, gdje su isto učinili i princ Harry i vojvotkinja Meghan. Također, 28-godišnjakinja planira vrlo raskošno vjenčanje, a predviđa se da će biti najskuplje do sada, pišu britanski mediji.

Pripreme za vjenčanje već su pri kraju, deveta u redu članica obitelji za britansku krunu sa zahtjevima nije bila skromna pa su tako  počele kružiti glasine da je Eugenie naljutila porezne obveznike koji financiraju dio njezinog vjenčanja. Preostali dio troškova plaćaju njezini roditelji, princ Andrew i Sarah Ferguson. Osim toga, dio troškova koji odlazi potrebe sigurnosti iznosi oko 1.5 milijuna eura, što je oko 11.1 milijuna kuna, što je razljutilo građane jer nije riječ o prvim članovima monarhije koji će jednog dana zasjesti na tron, piše Daily Mail.

Baš kao i na dosadašnjim kraljevskim vjenčanjima, i na ovome će biti mnogo svjetski poznatih lica pa se među uzvanicima očekuju i David i Victoria Beckham, pjevačica Ellie Goulding, manekenke Kate Moss i Cara Delevingne, kao i glumac George Clooney i njegova supruga Amal, ali i Harryjeva bivša djevojka, Cressida Bonas.