Srpska TV voditeljica Dea Đurđević kojoj je autobus otkinuo ruku u prometnoj nesreći u veljači, ovog bi vikenda trebala izgovoriti sudbonosno da svom izabraniku, 20 godina starijem televizijskom reporteru Mladenu Mijatoviću, piše Kurir. Slavlje će biti tim veće jer će se vjenčanje tako održati samo dva dana nakon Deinog 28-og rođendana.

'Dea i Mladen shvatili su da nema potrebe čekati s vjenčanjem i prije dva mjeseca došli su na ideju da bi se mogli vjenčati za njezin rođendan. Poslije nesreće shvatili su koliko se vole i koliko je njihova ljubav prava te da ne postoji niti jedan razlog da odgađaju brak. Dei se Mladenov prijedlog u vezi vjenčanja jako svidio, nakon čega su počeli do detalja planirati dvostruko slavlje', otkrio je Kuriru izvor blizak paru.

'Mladen pod svaku cijenu želi ispuniti sve Deine želje i ništa mu nije teško napraviti kako bi taj dan za nju bio poseban. Iako su planirali da proslava bude privatna i za manji krug ljudi, na kraju se ispostavilo da će biti oko 150 do 200 gostiju', dodao je izvor. Mladencima će navodno pjevati i poznati pjevač Šako Polumenta, što je također bila velika mladenkina želja. 'Dea ga je sama pozvala da uljepša njezino slavlje, što je on s oduševljenjem prihvatio. Zahvalio joj je na pozivu i obećao da će joj pjevati svaku pjesmu koju poželi', zaključio je dobro upućeni izvor, pa se čini kako će Dea na kraju ovu godinu pamtiti samo po lijepim stvarima. 

Podsjetimo, Dea je stradala u sudaru dvaju autobusa i triju automobila. Imala je lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljica je hitno prevezena u bolnicu, a liječnici su se na sve načine borili da joj spase ruku te su u tome i uspjeli.