Danska tenisačica 28-godišnja Caroline Wozniacki udala se za Davida Leeja, bivšu NBA zvijezdu. Par je subodnosno 'da' izgovorio na romantičnom vjenčanju u Toskani. Caroline je fotografiju s novopečenim suprugom objavila na Instagramu, a pored nje je napisala kako joj je to bio najbolji vikend u životu.

Caroline i osam godina stariji David, vjenčali su se u krugu od stotinjak prijatelja i članova obitelji, među kojima je bila prisutna i Carolineina kolegica Serena Williams, koja se, kako piše magazin Vogue našla u ulozi djeveruše. Caroline je blistala u vjenčanici s potpisom Ocara de la Rente, a na Instagramu, osim one koju je ona podijelila, osvanulo još nekoliko fotografija. 

Ako je suditi po objavama koje je Caroline iz Italije, podijelila na Instagram storyju, par je tamo odlučio provesti i medeni mjesec.

Inače, Caroline i David zaručili su se 2017. godine, a ona je prije njega bila zaručena za igrača golfa Roryja McIlroya s kojim je bila u vezi od 2011. do 2014. godine, no on je otkazao vjenčanje.