Nataša Janjić na Instagramu je objavila božićnu fotografiju iz doma gdje uz raskošno okićenu jelku pozira s partnerom i ocem nadolazećeg djeteta, Nenadom Mendačićem. Ipak, jedna je stvar svima zapela za oko, a riječ je o potpisu kojim ih je glumica potpisala na čestitci u opisu fotografije, čime je pokrenula nagađanja o udaji za liječnika.

'Spontane su najbolje. Sretan Božić svima, ljubimo vas! Obitelj Medančić', napisala je sretna Nataša. Također, kako ona i Nenad na fotografiji kite dodaju ukrase na bor, vidi se prstenje na njihovim rukama, što je dodatno ojačalo pretpostavke obožavatelja o mogućem vjenčanju sretnog para. Također, simpatičnom dvojcu svi su uzvratili čestitke i poželjeli sve najbolje povodom Božića i dolaska novog člana obitelji na svijet.

Ponukani spomenutom objavom, nazvali smo Natašu kako bi nam potvrdila lijepe vijesti na što je izjavila: 'Ne mogu telefonirati, s obitelji sam.'

Osim zajedničke fotografije, Nataša je na Instagram Storyju objavila i tortu upotpunjenu slavljeničkim vatrometom uz riječi: 'Oh, da!' što dokazuje da ima razloga za posebna slavlja uz sam Božić. Podjećamo, izvor blizak paru za Story je nedavno otkrio spol djeteta koje će se uskoro pridružiti domu Nataše i Nenada, a radi se o sinčiću kojem se vesele kao ničemu do sada.