Michelle Williams, udovica glumca Heatha Ledgera, stala je pred oltar. Samozatajna glumica u posljednjem intervjuu za časopis Vanity Fair priznala je kako se udala za kantautora Phila Elveruma. Zaljubljeni dvojac sudbonosno 'da' izrekao je u tajnosti na planini Adirondack okružen samo najbližim ljudima.

Simpatična 37-godišnjakinja svoj odnos s Philom opisala je 'vrlo svetim i posebnim', a sve zbog načina na koji su došli jedno do drugoga. Naime, glumica je bila Michelle je bila u vezi s Heathom Ledgerom, koji se 2008. godine predozirao i umro, a s njim je dobila 11-godišnju kći Matildu. Također, Philova supruga Geneviève Castrée umrla je 2016. godine od raka. Michelle je od Heathove smrti tražila nekoga tko ju može voljeti poput njega, a Philu je to uspjelo.

'Nikada nisam odustala od ljubavi. Uvijek sam govorila Matildi da me njen tata volio prije nego je itko mislio da sam talentirana i lijepa' kazala je glumica te dodala zašto je Phil taj koji ju je osvojio: 'Phil nije kao drugi. Zbog načina na koji me voli, ponovo želim živjeti život punim plućima. Napokon sam pronašla nekoga uz koga se osjećam slobodno.'