Gordana Šaulić, udovica kralja narodne glazbe, Šabana Šaulića, otputovala je u Beč gdje je posjetila kuma Slobodana Bobija Stojadinovića. On se ondje u bolnici oporavlja od posljedica prometne nesreće u kojoj su prije točno dva mjeseca tragično preminuli pjevač i njegov klavijaturist Mirsad Kerić. Naime, kako prenosi Kurir, prvi susret Gordane i kuma nakon tragičnog događaja potresno je djelovao na Šabanovu udovicu koja je još jednom proživjela stravičnu bol zbog preranog gubitka supruga. 

'Nismo se čuli skoro dva mjeseca, javljao sam se samo Saneli. Ona je muški podnosila naše razgovore zbog mene, iako sam osjećao da bi urlikala od bola. Zato se s Gocom nisam mogao čuti. Ona me je, naravno, svaki dan zvala, ali sam joj se bojao javiti. Nisam joj ni pisao. Razmišljao sam i o našem susretu, bio sam u neizvjesnosti kako ćemo se ponašati. Međutim, ona je u subotu došla u Beč', ispričao je Slobodan kroz suze naglašavajući kako je izbjegavao susret sa Šabanovom udovicom. 

'Nisam joj mogao odgovoriti. Međutim, naš zajednički prijatelj Zoki, koji je uvijek bio tu za Šauliće i puno drugih kolega, pozvao me je i pitao da se vidimo na minutu jer je u prolazu. Stvorio se brzinski. Mislio sam da će doći s još jednim kolegom, kad ono, ulazi moja Goca i plače na sav glas', otkriva Bobi koji je vrlo emotivno doživio prvi susret s Gordanom. 

Zbog velikog stresa koji je doživjela kada je vidjela Bobija, koji je u nesreći zadobio teške povrede zbog kojih se još uvijek nalazi u bolnici, Šaulićeva udovica nije mogla kontrolirati emocije pa su morali reagirati liječnici te je u konačnici napustila bolnicu.  'Liječnici su ih otjerali. Goca je bila van sebe. Urlikala je. Otišla je, a meni je bilo još teže. Rekla mi je: 'Toliko mi je teško, ali i drago, jer kao da sam mog Šabana vidjela', ispričala je Stojadinović. Gordani su se vratili svi posljednji trenuci koje je provela s suprugom, dodaje on, a saznala je i neke nove detalje kako se sve odvijalo kobnog dana kada je u Njemačkoj poginuo veliki pjevač.