Nakon što je ranije ovog mjeseca potvrđeno kako su američki glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk odlučili prekinuti četverogodišnju vezu, 33-godišnja Ruskinja snimljena je u šetnji po New Yorku sa svojom dvogodišnjom kćeri. Svu pažnju odvukao je veliki prsten na njezinoj ruci, za kojeg se još uvijek ne zna tko joj ga je poklonio.

Uz ležerne traperice i bijelu majicu, Irina je za šetnju s malenom Leom De Seine obukla martensice i sako, a fotoreporteri nisu mogli ne primijetiti da se sada na njezinoj lijevoj ruci, gdje je do prije nekoliko tjedana bio prsten od bivšeg partnera, nalazi novi zlatni prsten. Iako se još uvijek ne zna je li zlatni ukras poklon novog muškarca ili je samo riječ o komadu nakita koji je manekenka odlučila iskombinirati s ležernom kombinacijom, prsten je na društvenim mrežama već izazvao pravu pomutnju. 

Iako manekenka još nije službeno komentirala prekid veze s Bradleyjem, ako je suditi prema nagađanjima mnogobrojnih obožavatelja na društvenim mrežama, do pomirenja slavnog para neće doći. Podsjetimo, Irina se iselila iz zajedničkog doma u losanđeleškoj četvrti Pacific Palisades, a nagađanja o Bradleyjevoj aferi s pjevačicom Lady Gagom sve su glasnija, naročito nakon što je izvor za strane medije ispričao kako bi se glumac i pjevačica mogli ponovo naći u ulozi ljubavnog para, u najnovijem nastavku filma 'Čuvari galaksije'.