Story radio
Početna Celebrity 6522 prikaza 11. listopada 2018.

UHVAĆENA NA DJELU Kate ulovili kako oponaša Meghan

Ovo su mnogi jedva čekali

Ova tvrdnja bit će pokriće mnogim teorijama koje tvrde da je Kate Middleton ljubomorna na svoju ultra popularnu šogoricu Meghan Markle. Naime, modna stručnjakinja Claudia Valentin sigurna je kako Kate u zadnje vrijeme želi izgledati mlađe i nositi se modernije, baš poput Meghan. Svoju je tezu i obrazložila.

Tvrdi da je Kate počela birati torbice baš poput onima kakve preferira njezina šogorica. 'Kad se pojavila Meghan, Kate je poprilično pala u drugi plan. Počelo ići na živce to što se samo priča o Meghaninom stilu', kaže izvor blizak kraljevskom dvoru. Da ovo nisu samo prazne riječi, dokaz su fotografije koju su fotoreporteri uhvatili ovaj tjedan. Naime, Kate se pojavila u javnosti s torbicom brenda Aspinal of London, koja doseže cijenu od 695 funti, odnosno, oko 5.900 kuna.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Poseban trn u oku Kate je bila činjenica što je časopis People Meghan proglasio najbolje odjevenom ženom u 2018.godini, što je priznanje koje rijetko dolazi u ruke nekome iz kraljevske obitelji. 'Bilo je iznenađujuće vidjeti je s Aspinalovom torbicom umjesto s njenim uobičajenim pismo-torbicama. Čini se da je ukrala tajnu svoje šogorice koja je prava ljubiteljica modne i modnih kritičara', rekla je  Claudia Valentin te dala i kritiku donedavno omiljenim torbicama Kate Middleton. 'Mogu biti lijepe, ali ponekad su zaista zastarjele', rekla je.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari