Pjevač Dino Jelusić na domaću je scenu stupio pobjedom na Dječjem Eurosongu 2003.godine s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', a od tada je njegova glazbena karijera krenula samo uzlaznom putanjom. Iako je neko vrijeme bio daleko od očiju hrvatske javnosti, sada ponovno privlači pažnju u showu 'Zvijezde pjevaju', no ne samo zbog svog neospornog talenta, već i zbog očigledne kemije s partnericom, glumicom Tarom Thaller.

Tako su sinoćnoj epizodi uhvaćeni kako izmjenjuju nježnosti, točnije, kako se drže za ruke i nježno miluju. Iako im svi govore da bi bili divan par te se čak nadaju i njihovom vjenčanju, Dino je nedavno u razgovoru za Story.hr kazao kako su samo dobri prijatelji.

'Profesionalci smo oboje, a dokaz da znamo što radimo je to što ste našoj kemiji na pozornici povjerovali do te mjere da mislite da to ima veze s privatnom životom. A ima li, prepuštamo svakome na maštu', rekao je zagonetno i dodao kako se dobro slažu i poslovno i privatno.

Također, nakon sinoćnjeg nastupa, priznao je kako ga svi pitaju ‘Kako Tara može biti tako savršena?’, na što se našalio da se isto i on sam pita.