Miljenica američke publike, 50-godišnja glumica Jennifer Aniston, trenutno proživljava jedan od najtežih životnih perioda. Naime, kako prenosi Mirror, glumica se suočila s tragičnim gubitkom voljenog joj četveronožnog ljubimca, bijelog njemačkog ovčara, Dolly, a koliko je teško prihvatila odlazak psa, govori i objava koju je njezin bivši suprug, 47-godišnji glumac Justin Theroux , posvetio voljenom ljubimcu koji je postao dijelom obitelji kada je dvojac bio u braku.

'Danas je, nakon jake borbe, naša najodanija članica obitelji i zaštitnica, Dolly, napokon spustila mač i štit. Bila je okružena cijelom obitelji', započeo je glumac ispod emotivne fotografije posljednjeg ispraćaja voljenog psa. 'Onaj koji nikad ne napušta, nikad ne dokazuje nezahvalnost - je pas, vjeran i iskren, čak i u smrti', citirao je na kraju 47-godišnjak Georga Vesta. Na fotografijama koje je Justin objavio može se vidjeti kako je u posljednjim trenutcima uz Dolly bila i Jennifer koja je u tuzi držala bivšeg supruga za ruku.  

Podsjećamo, Jennifer je nakon propalog braka s Bradom Pittom, svoju sreću odlučila okušati s tri godine mlađim glumcem Justinom Therouxom s kojim je stala pred oltar 5. kolovoza 2015. godine, odlučna u tome da ostatak života provedu zajedno. Međutim, par se u konačnici, nakon dvije i pol godine braka, odlučio razvesti, a ako je suditi prema posljednjoj objavi, razvod ih nije spriječio da zajedno isprate voljenog im ljubimca.