Jennifer Aniston i Justin Theroux prije nekoliko dana službeno su potvrdili kako se razvode zajedničkom izjavom koju je prenio Associated Press. Ako je suditi po pisanjima stranih medija, izgleda kako par samo obmanjuje i laže javnost zato što postoji mogućnost da se zapravo nikada nisu ni vjenčali.

Naime, kako svi misle, planetarno popularan glumački par vjenčao se 2015. godine u vili na Bel Airu. Međutim, novinari TMZ-a pronašli su podatke o svim vjenčanjima u L.A. okrugu i to unazad sve do 2010. godine. Problem je u tome što nigdje ne postoji bilješka o njihovoj dozvoli za vjenčanja. 

Iako postoji mogućnost izdavanja 'povjerljivih bračnih ponuda' koje su u potpunosti tajne, TMZ tvrdi kako tako nešto nije izdano niti u jednom od 57 okruga. Također, izvor blizak paru potvrdio je kako se Justin i Jennifer nikada nisu legalno vjenčali.

Podsjetimo, kao potencijalni razlozi zavoda navode se pretjerana ljubomora, navodna nevjera, kao i to što se par nije nikako mogao dogovoriti hoće li imati djecu. Njihovom odnosu u prilog nije išlo ni to što su zbog posla vrlo često razdvojeni, a čak i kada su u istom gradu više nisu živjeli zajedno.