Jasmine Lennard, 33-godišnja manekenka, zvijeza britanskog 'Celebrity Big Brothera' i bivša djevojka Cristiana Ronalda, šokirala je svoje pratitelje na Instagramu nakon što je objavila uznemirujuću poruku. Naime, manekenka se zarazila bizarnom tropskom bolešću kod koje paraziti putuju po tijelu bolesnika te se mogu smjestiti u srcu bolesnika, gdje mogu živjeti i razmnožavati se godinama.

'Četiri puta sam išla u bolnicu i rekla liječnicima da kukci gmižu po mome tijelu. Četiri puta me nisu shvatili ozbiljno već su me poslali psihijatru jer su mislili da nešto nije u redu sa mnom. Četiri puta su zanemarili sve što sam im rekla i uskratili mi liječenje. Četiri puta su me odbili na temelju izgleda jer su zbog moje mršavosti zaključili da imam problem s drogama ili da bolujem od shizofrenije. Na kraju se ispostavilo da sam u pravu i da sam jako bolesna. Ako ne umrem, sve ću ih tužiti', napisala je Jasmine.

Dodala je kako se trenutno liječi, ali se osjeća kao da umire. Naglasila je i kako je iznimno razočarana u osoblje bolnice jer nikada nisu ni čuli za bolest od koje boluje.