Najpoznatiji par u Srbiji, kako su ih prozvali tamošnji mediji, 74-godišnji Milojko Božić i 21-godišnja Milijana Bogdanović, vode ljubav svaki dan. Nezasitna Milijana za Kurir je priznala kako se seksaju svaki dan, ali ga i štedi da se ne preforsira. 'Otkako je Milojko u prosincu imao opreraciju srca, morala sam ga malo štedjeti. Ugrađena mu je premosnica pa sada pazimo', rekla je mlađahna ljepotica. 

Iako su najavljivali ulazak u srpski reality show 'Parovi', Milojko i Milijana dobili su ponudu i iz Pinka za reality show 'Zadruga', pa se sada premišljaju.

'Nismo još odlučili,  teško mi je ostaviti Milojka jer on ima problem s njegovima.Međutim, imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti', rekla je Milijana, koju je Milojko spreman pustiti da uđe sama u show. 

Otkako se u javnosti saznalo za njihovu vezu, mnogi se raspituju o njihovom seksualnom životu zbog velike razlike u godinama. Međutim, Milijana se nije libila pa im je odgovorila: ' Seksamo se skoro svaki dan, ne vidim što je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopće nisu prepreka. Inače je u krevetu kao mladić,ne treba mu nikakva Viagra. Ipak, ja ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila sa starijima od sebe. Kod Milojka mi se svidjelo što je iskusan, ali mi je njegova ljepota na prvom mjestu'.

Par je vjenčanje zakazao za 7. rujna, a žele i djecu, samo što se nisu dogovorili koliko njih. Sudeći po društvenim mrežama, sretni par planira svoj bračni život izgraditi u kući u požeškom selu Pilatovići. Milojko je, inače, radio u Beogradu, ali se po odlasku u mirovinu vratio u rodno selo, gdje mu se, sasvim neočekivano, dogodila velika ljubav s Milijanom.