Glazbena zvijezda Justin Timberlake sinoć je nastupio na Super Bowlu, četrnaest godina nakon nemilog incidenta s Janet Jackson kada joj je otkinuo dio kostima i razotkrio njezinu dojku, što je bio šok za cijeli svijet. Nastup je od početka krenuo klimavo, pa je sve započelo poteškoćama s ozvučenjem dok je pjevač izvodio svoj novi hit 'Filthy'. Ipak, nakon prvotnih teškoća, Justin je odradio 12-minutni nastup pjevajući svoje najveće hitove. 37-godišnjak je imao brojne plesače, dok je glazbu izvodio veliki puhački orkestar, a fanovi su se nadali i dolasku Janet Jackson, koja se, na njihovu žalost, ipak nije pojavila.

Pred kraj nastupa, Justin je odao počast preminulom pjevaču Princeu, pjevajući uz pratnju klavira njegov hit 'End of time' uz veliku videoprojekciju legendarnog pjevača koji ju je simultano pjevao na platnu. Iako je prvotni plan bio da će Justin nastupiti uz hologram Pricea, to se nije dogodilo jer je Prince za vrijeme svog života rekao kako nikada ne želi biti hologram. Naime, Prince je u jednom intervjuu 1998. godine izjavio kako smatra da su digitani dueti s preminulim zvijezdama 'vražja posla'.

Nakon nastupa, obožavatelji su imali podijeljena mišljenja, pa su tako jedni rekli da je bilo odlično, dok drugi nisu bili impresionirani što ih je navelo da se na društvenim mrežama obračunaju s Justinom i iskažu svoje mišljenje. Tako je jedan korisnik napisao: 'Princeov hologram bi ispovraćao po ovoj izvedbi!', dok je drugi dodao: 'Svejedno je je li ovo videoprojekcija ili hologram. Koristi se mrtvi Prince da se istakne Justin, a sam Prince ga nije doživljavao u stvarnom životu. Manipulatorsko smeće!'. Ipak, najviše je kritika sizalo na račun lošeg ozvučenja, pa su se tako mnogi žalili da je nastup, koji je trebao biti spektakularan, bio potpuni promašaj.