Proslavila ju je ljepota, a onda se dovela do ruba i upropastila svoje lice plastičnim operacijama i konzumacijom droge. Britanska glumica Danniella Westbrook od zanosne ljepotice došla je do potpuno unakaženog izgleda, a sada je progovorila o problematičnim stvarima koje su je do toga dovele.

Naime, glumica je drogu prvi put probala kada joj je bilo tek 14 godina. Kako je sa 16 dobila ulogu u seriji 'EastEnders', njezin je život naglo postao glamurozan, a mogla je imati sve što je htjela. Zbog toga, konstantno je tulumarija, opijala se i konzumirala kokain koji je, uz plastične operacije, kriv za njezin današnji izgled i stanje.

Mirror piše kako su Dannielline scene najčešće bile snimane tako da joj se ne vide nosnice te da ju se snima odozgo, a onda ju je jednom prilikom netko snimio iz prirodnog kuta, zbog čega je njezina tajna postala javna, a svijet je bio u šoku. Također, glumica se toliko 'navukla' na kokain da se nije mogla obuzdati ni prilikom porođaja.

'Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Rodila sam na podu u kupaonici, a kad su počeli trudovi, povukla sam crtu kokaina. Bila sam u užasnom stanju, nitko mi nije mogao pomoći', izjavila je za strane medije Danniella. Također, 2017. godine za Mirror je priznala da je droga kriva za propadanje njezina lica: 'Trunu mi kosti lica i desni zbog droge, ali i zbog loše izvedene plastične operacije.' Ipak, na nedavnoj premijeri filma pojavila se korigiranim licem. Plastični kirurzi uspjeli su donekle popraviti štetu tako da su joj od kosti rebra izradili nove jagodične kosti.