Otkako su u javnost dospjele fotografije navodne prevare, 40-godišnja pjevačica Jelena Karleuša s kćerima je otputovala u Kinu te odlučila da neće davati izjave za medije. Međutim, budući da danas njezin suprug Duško Tošić slavi rođendan, Jelena je odlučila stati na kraj nagađanjima o navodnom razvodu te je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s Duškove rođendanske proslave.

Odjeveni u svečanu odjeću supružnici su pozirali za Instagram, a folk pjevačica pritom je istaknula atribute u pripijenoj crvenoj haljini dubokog dekoltea. 'Slavljenik', napisala je Jelena kratko pored fotografije te dodala emotikone torti, srca i poklona, dok je mogućnost komentiranja fotografije isključila.

Srpski Kurir zaključio je kako 'pjevačica u crvenom nikad nije izgledala brutalnije, ali i da izraz lica njezinog muža otkriva sve'. Naime, ni Duško ni Jelena na fotografijama nisu imali osmijeh na licu, a bračni se par nije ni zagrlio. Osim fotografija na kojima pozira sama s Duškom, Jelena je objavila i jednu na kojoj njih dvoje poziraju sa kćerkama Atinom i Nikom.