Islandski nogometni reprezentativac Rúrik Gíslason doslovce se preko noći od igrača momčadi druge nogometne lige prometnuo u zvijezdu Instagrama, i to zahvaljujući igri na Svjetskom nogometnom prvenstvu gdje ga je zamijetila brazilska glumica Gabriela Lopes.

Nakon što se javno zapitala tko je taj ljepotan, 30-godišnjem sportašu broj sljedbenika na popularnoj društvenoj mreži narastao je s 40 tisuća na milijun. “Mislim da danas provodim puno manje vremena na Instagramu negoli prije. Moj jedini fokus je nogomet i želja da dobro odigram za Island”, izjavio je debitant na prvenstvu.

Nakon sjajno odigrane utakmice protiv Argentine, broj sljedbenika porastao je i našem reprezentativcu Anti Rebiću. Gotovo preko noći za njega se zainteresiralo čak 140 tisuća ljudi koji su ga počeli pratiti kada je zabio jedan od ljepših golova na utakmici. No njemu je od toga važnija spoznaja da ga prate čelnici velikih klubova pa je tako za njega zainteresiran engleski Tottenham, no tek treba vidjeti što će na ponudu odgovoriti iz njegova sadašnjeg kluba Eintracht Frankfurta.