Simpatičnog Maria Petrekovića, 45-godišnjeg voditelja i komičara, gledatelji su imali prilike zavoljeti kroz emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj se snašao koju god da ulogu dobio. Iako je od nastupa u emisiji prošlo dosta vremena, Mario svoje obožavatelje nastavlja oduševljavati objavama na društvenim mrežama gdje nerijetko izaziva smijeh i zasluženo dobiva komplimente.

Ipak, svojom je posljednjom objavom poprilično iznenadio. Naime, objavio je fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojkom, Slovenkom Aleksandrom Kramberger, a oboje u rukama drže gomilu cvijeća. 'Upravo vjenčani', napisao je Mario pored fotografije i pomalo zbunio svoje fanove. Iako je dobio mnoštvo čestitki, neki od njegovih obožavatelja ipak su bili skeptični jer, poznavajući Marijev smisao za humor, znaju da je možda riječ o šali. 

Da je doista riječ o šali pokazala je Aleksandra koja je niz sličnih fotografija objavila na Facebooku i otkrila kako je riječ o proslavi njezine novostečene titule doktorica stomatologije.

'Eto, i ja dobila titulu doktorice. Hvala svima koji su bili tu za mene ovih godina i pomogli mi da ostvarim svoj san. Bez ovih ljudi na slikama sigurno ne bi bila tu di jesam, tako da je ovo nas zajednički uspjeh. Neki nedostaju, ali ste bili sa mnom u mislima. Neopisivo vas volim. A sad dalje u puno rada, da mogu što vise kajtati', napisala je Aleksandra pored fotografija.

Atraktivna Slovenka i simpatični voditelj u vezi su od početka ove godine, a on je oduvijek bio tajanstven kada su u pitanju bile djevojke. Talentirani Bjelovarčanin nije želio javno govoriti o svojoj novoj ljubavi, ali niti o svojoj vezi s Tenom Hasanefendić, koja je pukla kada se Tena zbog stručnog usavršavanja preselila u SAD. Nakon prekida, Mario je viđen u društvu zgodne brinuete u listopadu 2016. godine, no javnost je ostala uskraćena za detalje romanse.