Pjevačica Rihanna proteklog se vikenda zaputila na rodni Barbados kako bi prisustvovala vjenčanju svoje najbolje prijateljice Sonite Alexander. Za tu je prigodu pjevačica imala ulogu djeveruše, a odjenula je elegantnu plavu haljinu s dubokim izrezom. Fotografije s vjenčanja ubrzo su preplavile društvene mreže te nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Osim fotografija i jedna je snimka procurila u javnost koja je obožavateljima posebno zapela za oko.

Naime, u trenutku kada je mladenka bacila vjenčani buket, što je običaj na većini svadbenih slavlja, Rihanna se, kako bi ga izbjegla, sagnula. Ovom je urnebesnom reakcijom oduševila svoje brojne fanove jer je, između ostaloga, na taj način dala naslutiti da ona sama ne planira tako skoro stati pred oltar.

— 🍒 (@fentyy) 19 August 2018

A post shared by Rihanna-Diva (@rihannadiva) on

A post shared by Rihanna-Diva (@rihannadiva) on

Prisjetimo se, Rihanna je u vezi s milijarderom Hassanom Jameelom, a o njima se počelo pisati početkom prošle godine kada su snimljeni zajedno u jacuzziju. Hassanova obitelj je inače rangirana kao četvrta najbogatija arapska obitelj u tom svijetu, a u Saudijskoj Arabiji zastupnici su za jednu marku automobila. 29-godišnjak se prije pjevačice povezivao s Naomi Campbell nakon što su 2016. viđeni na British Summer Time Festivalu u Londonu.