Story radio
Početna Celebrity 11386 prikaza 29. prosinca 2018.

Uslijed komplikacija Iva Alilović ranije rodila treće dijete

Privatni album.

Mirko je cijelo vrijeme bio uz nju

Iako joj je termin trebao biti u siječnju, Iva Alilović nešto je ranije završila u bolnici zbog tegoba koje su joj se pojavile.

Uslijed iznenadnih trudova, komplikacija i noći koju je probdijela uz dvije injekcije dok je Mirko cijelo vrijeme bio uz nju kao njena najveća podrška sklupčan na malom kauču, Iva Alilović rodila je trećeg sina, malenog Antu kojeg je s nestrpljenjem iščekivala, baš kao i Mirko, te ponosna braća Mate i Ivan . Lijepa supruga rukometaša rodila je carskim rezom zakazanim u 9:15 sati ujutro u Poliklinici Podobnik koju žene često biraju kao odredište gdje žele donijeti svoje dijete na svijet. Na društvenim mrežama, Iva dobiva brojne čestitke svojih prijatelja, a ona se još nije oglasila. 

 | Author: Privatni album Privatni album.

Prisjetimo se, nedavno nam je Iva otkrila kako je tijekom trudnoće prazi niz zdravstvenih tegoba i da joj je cijela trudnoća grozna, no u trenutku kada maleni dođe na svijet, sve zaboravlja. 'Najveće blaženstvo je kada čovjek rađa čovjeka. Nema ljepše stvari od toga. Čovjek se žrtvuje za drugog čovjeka, ali trudnoća fizički i psihički iscrpljuje naš organizam i nije nimalo laka za ženu. No na kraju taj radosni trenutak porođaja novog čovjeka zatomljuje sve psihofizičke poteškoće trudnoće i čini me radosnim' ispričala je nedavno Iva za Story.hr.

Komentari